ΠΟΜΕΝΣ: Κύριοι Υπουργοί πότε θα ενημερωθεί επίσημα για το νομοσχέδιο ο θεσμικός εκπρόσωπος των εν ενεργεία στρατιωτικών;

Αξιότιμε κ. Υπουργέ, Αξιότιμε κ. Αναπληρωτή Υπουργέ, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων

Μετά λύπη μας ενημερωθήκαμε, ότι άρθρα του επικείμενου προς κατάθεση νομοσχεδίου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, κυκλοφορούν στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο, χωρίς να έχει λάβει γνώση ο θεσμικός εκπρόσωπος των εν ενεργεία Στρατιωτικών, η ΠΟΜΕΝΣ – την ύπαρξη του οποίου η Βουλή των Ελλήνων νομοθέτησε.
Αυτό το γεγονός από την πλευρά του Υπουργείου, δείχνει τουλάχιστον απαξίωση απέναντι σε όλους τους εν ενεργεία συναδέλφους μας και κατ’ επέκταση στον θεσμικό τους εκπρόσωπό, να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ για την επικείμενη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου.
Επίσης διαπιστώσαμε ότι δεν έχουν συμπεριληφθεί, οι γραπτές προτάσεις της Ομοσπονδίας μας, που κατατέθηκαν στον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, από αρχές Νοεμβρίου 2018 και αφορούν τους ΕΜΘ, ΕΠ.ΟΠ, σειρά 1991, μονίμους εξ εθελοντών, ταυτότητες, αμετάθετο, τη θεσμική εκπροσώπηση – τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις και άλλες ρυθμίσεις, δείχνοντας για μια ακόμα φορά έλλειψη διάθεσης διαβούλευσης.
Η ΠΟΜΕΝΣ ζητάει άμεση συνάντηση για την ενημέρωσή σας, καθώς υπάρχουν σημεία εντός του σχεδίου νόμου τα οποία δημιουργούν τεράστιες αδικίες, όπως επίσης δεν ρυθμίζονται θέματα που απασχολούν χιλιάδες συναδέλφους μας.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Επγός (ΥΔΚ) Λγος (ΠΖ)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s