Φωνάζει η ποές για να φοβηθεί ο νοικοκύρης (ΠΟΜΕΝΣ) – Έγγραφο ντοκουμέντο

Η Ομοσπονδία μας από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, κινείται πάντοτε με γνώμονα το σεβασμό προς τους νόμους και τις δικαστικές αποφάσεις, όποιες και αν είναι αυτές, προσφεύγει δε στη Δικαιοσύνη για όποιο μείζον ζήτημα τίθεται.

Για το λόγο αυτό, άμεσα ενημέρωσε τους συναδέλφους για τις νομικές ενέργειες στις οποίες προέβη, προκειμένου να τεθούν ενώπιον της αστικής Δικαιοσύνης όσοι με τις πράξεις και παραλήψεις τους έβλαψαν και βλάπτουν την οργανωμένη θεσμική εκπροσώπηση των Στρατιωτικών.

Ποια άλλη οδός απομένει για να καταδειχθεί και να ανασχεθεί το τραγελαφικό αλλά συγχρόνως σοβαρότατο ζήτημα του ότι ορισμένοι συνδικαλιστές φέρονται να κλωνοποίησαν την ΠΟΕΣ, επανασυστήνοντάς την στο Ρέντη, να απέκρυψαν από τον αρμόδιο Ειρηνοδίκη την ύπαρξη της Ομοσπονδίας μας (ώστε να καταστρατηγήσουν το νόμο που ορίζει ρητά την ύπαρξη ΜΙΑΣ Ομοσπονδίας) συγχρόνως δε οι ίδιοι φέρονται να δήλωναν επίσημα ενώπιον των Δικαστηρίων, και μάλιστα του Εφετείου, ότι ουδεμία σχέση είχαν με την σύσταση του κλώνου της καταργημένης ΠΟΕΣ;

Δυστυχώς, η άσκηση αγωγής για τις συγκεκριμένες ενέργειες ήταν και παραμένει μονόδρομος, η δε επανέγερσή της ήταν αναγκαία προκειμένου να τεθούν στη Δικαιοσύνη όλα τα έγγραφα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Ομοσπονδία μας.

Γνωρίζουν πολύ καλά όσοι προσφάτως δημοσιεύουν ανακοινώσεις και αποσπάσματα από δικόγραφα, ότι οι ευθύνες τους είναι πολύ μεγάλες και δεν εξαντλούνται στο χώρο του αστικού δικαίου. Η κοροϊδία ενώπιον των Δικαστηρίων έχει συγκεκριμένες συνέπειες, τόσο αστικές όσο και ποινικές.

Η Ομοσπονδία μας αναζήτησε επί του παρόντος μόνο τις πρώτες, για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψης όλων των στρατιωτικών και, πρωτίστως, την διάγνωση από τα αρμόδια Δικαστήρια των ανωτέρω παράνομων ενεργειών.

Την ίδια στιγμή οι ίδιοι που ασκούν κριτική για την προσφυγή μας στην αστική Δικαιοσύνη, επαίρονται ότι οδήγησαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου συναδέλφους.

Ποιος λοιπόν άραγε είναι αυτός που έχει στραφεί κατά συναδέλφων; Ποιος είναι αυτός που τηρεί το νόμο και σέβεται τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, και ποιος αυτός που διαστρεβλώνει συνεχώς την πραγματικότητα και επιδίδεται σε ένα συνεχή επικοινωνιακό πόλεμο που δεν τιμά το αξίωμα των Ελλήνων Στρατιωτικών;

Είμαστε σίγουροι ότι οι συνάδελφοί μας έχουν τη γνώση και την κρίση να διακρίνουν.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s